MOLIMO PROČITAJTE PAŽLJIVO UVJETE POSLOVANJA!

OPĆI UVJETI POSLOVANJA INTERNET TRGOVINE SPA.HR

Matični podaci tvrke

Naziv firme: NIVETO D.O.O.

OIB: 46572491389, MBS: 080188805; MB: 00506796; Temeljni kapital: 24.000,00 kn; Osnivač: Tomislav Stojanović

Sjedište: Šuškovićeva 76, 10040 Zagreb, Republika Hrvatska

SJEDIŠTE

Šuškovićeva 76,

10 040 Zagreb, Hrvatska

Tel/Fax : + 385 1 29 86 460

URED – ZAGREB

Dragutina Mandla 1,

10 000 Zagreb, Hrvatska

Tel : + 385 1 48 18 362

Fax : +385 1 29 21 951

E-mail: niveto@niveto.hr

POSLOVNICA – SPLIT

Magistrala 46 – Put Smokovika

kod “INA” – Smokovik

21 000 Split, Hrvatska

Tel :+385 21 37 51 90

Kontakt: spa@spa.hr

PODRŠKA
Ukoliko trebate pomoć, ovdje smo da vam pomognemo. Molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na spa@spa.hr. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

UVJETI PRODAJE
Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Nakon odabira bazena, koji je predmet narudžbe, biće Vam dostavljena potvrda narudžbe. Ako Vam na mail nije dostavljena potvrda narudžbe, naplata neće biti sprovedena, te ćete biti obaviješteni o razlogu ne naplate, npr. Možda proizvod nije dostupan u određenom trenutku.

GLAVNA OBILJEŽJA ROBE (BAZENA)
Glavna obilježja robe: proizvodi su prikazani opisno i fotografijama.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni.

CIJENA PROIZVODA
Cijene istaknute na web stranici spa.hr izražene su u kunama. U cijene je uključen trošak PDV-a. Sve iskazane cijene su BEZ dostave, osim ako nije drugačije navedeno na proizvodu, a dostava se računa od centralnog skladišta u Zagrebu pa do adrese kupca. 

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

UVJETI I ROKOVI PLAĆANJA, UVJETI ISPORUKE ROBE, VRIJEME ISPORUKE ROBE
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

E-bankingom

Općom uplatom

Plačanje kreditnim karticama:

Pay By Link

Visa ®                  MasterCard ®          Maestro ® 

Diners                    American Express 

Transakcija će se obavljati preko CorvusPay-a.       

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je narudžba potvrđena nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti:

Je li poruka u Junk/Spam folderu
Je li mailbox pun
U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE/REKLAMACIJA
U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak. Kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim o rokovima. Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju uputiti na mail spa@spa.hr s naznakom reklamacija.
Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbije, o istome će obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije.

Što je cookies (kolačić)?
Kolačić je dio informacija spremljenih na vaše računalo, mobitel ili tablet, koje mogu biti dostavljene neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu i sl. Nakon što opet otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu imati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Takve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Sama web stranica ne može dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na vašem računalu.

Kako ih onemogućiti?
Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute.

Što su privremeni kolačići?
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

Što su stalni kolačići?
Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

NAČIN ZAŠTITE POVJERLJIVIH PODATAKA
Spa.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici spa.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ON LINE PLAĆANJA
Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprijeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Nazivi sigurnosnih programa svih tipova kartica

Verified by Visa                                      MasterCard SecureCode         

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Ukoliko plaćanje izvršavate karticom čija valuta nije hrvatska kuna (HRK), iznos računa Vaše kreditne kartice bit će dobiven kroz konverziju cijene iz HRK u hrvatske kune u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost da se dogodi mala razlika u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.