O NAMA

spa.hr je niveto brand specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje turističke ponude i konkurentnost hrvatskog turizma.

Osnovi posao tvrtke niveto, koja je osnovana 1993 godine, je projektiranje i izvođenje javnih i hotelskih bazena, javnih fontana i vodenih parkova te smo danas jedna od najvećih u Hrvatskoj.

U želji da podijelimo svoje znanje i proizvode privatnom sektoru osnovan je spa.hr.

Svi proizvodi koji se nude su visoke srednje kvalitete, a konkurentne cijene, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

Misija, vizija i ciljevi

Misija – opći ciljevi

Misija spa.hr je podignuti kvalitetu života odraslih i djece te konkurentnosti hrvatskog turizma.

Vizija

Vizija spa.hr je kontinuirano ostvarivati svoju misiju i postizati zadane ciljeve, održavanjem i nadogradnjom najviših standarde kvalitete, koristeći suvremene tehnologije i metode koje su prijateljske okolišu i prirodi, a u korist korisnika proizvoda.

Ciljevi

U provedbi vlastite misije i ostvarenju vlastite vizije spa.hr će kontinuirano podizati kvalitetu proizvoda i usluge konstantnim praćenjem novih tehnologija, obukom osoblja i kontrolom kvalitete.

Cilj nam je pružiti što više informacija korisniku kako bi bili što manje ovisni o nama i drugim servisnim i monterskim uslugama na način pružanja što više informacija na telefone, elektroničkom poštom, pismenim i video uputama te objavama na našim stranicama, YouTube kanalima i Newsletterima.

Svi unutar tvrtke su osposobljeni za zaštitu na radu, tvrtka posjeduje certifikat ISO 9001 i 14001, CroCert, AAA, te TUV Nord certifikat.